Skip to content →

Drumul României spre o teocrație naționalistă afiliată Rusiei trece prin Coaliția pentru Familie

Sharia ortodoxă și România teocratică

Tema modificării Constituției nu e despre familie sau căsătoria între persoane de același sex. E despre influența BOR și a grupărilor naționaliste, tradiționaliste și antioccidentale care formează Coaliția pentru Familie, despre drumul României către o sharia ortodoxă și un stat teocratic. E o demonstrație de forță și un test.

BOR și Putin își încordează mușchii și caută o breșă

Tema modificării Constituției e o încercare a BOR și a grupărilor antioccidentale și naționaliste de a controla politicul și de transforma România într-o teocrație naționalistă și antioccidentală afiliată Rusiei. Și dacă nu s-ar afilia Rusiei oricum n-are importanță. O Românie teocratică, naționalistă și antiliberală e la fel de nelocuibilă indiferent dacă e afiliată Rusiei sau independentă și neatârnată. Dealtfel, independența și neatârnarea e cel mai rău lucru care s-ar putea întâmpla României. Pentru România e vital să fie parte a structurilor occidentale politice, statale, militare, economice.

De ce e rău Putin

Naționalismul, antiliberalismul, antioccidentalismul și antisecularismul nu sunt rele fiindcă îi folosesc lui Putin și Rusiei. Sunt rele în sine.

Putin e rău nu fiindcă e rus și se numește Putin. E rău fiindcă e antiliberal, antioccidental, naționalist, xenofob și antisecular. Prin Putin înțelegând nu personajul în sine, ci ceea ce reprezintă el politic, mișcarea din spatele lui.

În România nu s-a pus niciodată problema căsătoriei între persoane de același sex, nu a existat vreo mișcare de promovare a unei astfel de căsătorii.

E căsătoria între persoane de același sex o temă artificială?

Și temele cetățeniei evreilor și eliberării romilor din sclavie (ne place să zicem robie, că sună mai altfel, mai soft) erau ”teme artificiale” pentru marile mase. Nu și pentru evrei și romi (forma rromi e o prostie). Însă în acest moment se pare că tema căsătoriei nu e de actualitate nici măcar pentru comunitatea LGBT din România.

România trebuie să rămână un stat liberal, occidental și secular

Dincolo de soluțiile pentru recunoașterea juridică a cuplurilor de același sex, fie căsătorie, fie parteneriat sau cum i-o mai spune, important e să nu lăsăm BOR și mișcările antiliberale și naționaliste să preia statul român și să înăbușească societatea în ură și totalitarism.

Asociația Cincinnatus

Donații Asociația Cincinnatus

Choose currency

Enter amount

Comments

comments

Published in Politică